Hava Durumu

CHP'de değişim isteyen İMAMOĞLU, HAZRETİ HIZIR TÜRBESİ'nde

Partisi CHP'de değişim isteyen İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kurban Bayramı’nı, depremzede Hatay’a gitti ve burada Hz. Hızır Türbesi ile Ermeni Köyü Vakflı'yı da ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2023 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2023 10:52
Kaynak: IGF
CHP'de değişim isteyen İMAMOĞLU, HAZRETİ HIZIR TÜRBESİ'nde

HATAY (İGFA) - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kurban Bayramı’nı, deprem felaketinin izlerini silmeye çalışan Hatay’a gitti.

Partisi CHP'de 'değişim' isteyen ve seçimi kaybeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun koltuğuna göz koyan İmamoğlu Samandağ’da, Hz. Hızır Türbesi önünde depremzedelerin Kurban bayramlarını kutladı. İmamoğlu, Türkiye’nin son Ermeni köyü Vakıflı’da vatandaşlarla bir araya geldi.

Devletin tüm kurumlarının bu anlamda sonsuz bir çaba içerisinde olmak zorunluluğu olduğuna dikkat çeken İmamoğlu, depremzedelere, “İlk an itibariyle hem İstanbullu hemşehrilerim adına hem bir sorumlu bir yönetici olarak burada, Hatay'da hem belediyelerimizle olsun hem siyasi arkadaşlarımızla olsun, her konuya koşmaya, gayretle yaralarınıza ilaç olmaya gayret ettik. Olmaya da devam edeceğiz. Bu sürecin mutlaka bir takipçisi olacağız” mesajlarını verdi.

Kaynak: IGF

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.